top of page

PERMANENTE MAKE UP - BROWS - LASHES

Wat zijn de voordelen voor jou?
Je ochtendroutine wordt korter, je hoeft je gedeeltelijk niet meer op te maken. Je staat immers op met mooie wenkbrauwen, eyeliner of verzorgde lippen.
PMU blijft ook zitten tijdens het zwemmen, sauna, nachtje stappen of sporten.
Ideaal voor iedereen die niet kan werken zonder bril. Je bent altijd opgemaakt.
 
PMU is nooit permanent of levenslang, zoals bij een reguliere tatoeage. De belangrijkste reden hiervoor is, omdat we in ons aangezicht veranderen naarmate de leeftijd oploopt.
Wat mooi is op je 30, kan er heel raar uitzien op je 70.

Zijn de pigmenten veilig?
Ik werk met een vooraanstaand zwitsers merk dat gespecialiseerd is in organische pigmenten, die hierdoor het lymfesysteem niet belasten omdat ze geen zware metalen en ijzeroxides bevatten.
Het voordeel van organische pigmenten is dat ze niet in oranje of grijs/blauwe kleur veranderen wegens oxidatie. Organische pigmenten zijn ook veel zachter in kleur en beogen zeer naturelle.

PMU WENKBRAUWEN

POWDERBROWS
Powderbrows is een poedertechniek, waarbij ik de wenkbrauwen voller laat lijken. Deze PMU techniek is dan ook het mooist bij vrouwen die wel nog haren hebben op de wenkbrauwen, maar waarbij de haren heel licht zijn, of als er kale plekken tussen de haren zijn.

PMU van wenkbrauwen, powderbrows of hairstrokes bij Touch Up PMU & Beauty Hoevenen Antwerpen
PMU Lippen en lipblush bij Touch Up PMU & Beauty Hoevenen Antwerpen

PMU LIPPEN

Met een PMU op de lippen ben je nooit teleurgesteld. De liplijn wordt mooi en egaal, dus geen oneffenheden of een grillige liplijn.. Ook de kleur van je lippen wordt egaal. Alle vlekjes en oneffenheden zijn gecovered.

Een PMU lip blush kan in vele tinten roze, rood of nude. Maar het resultaat na genezing is altijd zacht en naturelle.
Een permanente lipgloss.

EYELINER

BASIC EYELINER
Een basic eyeliner is altijd mooi en accentueert je ogen meer. 
Een eyeliner wordt altijd boven de wimperlijn geplaatst.

INFRALASH
Infralash is een zeer fijne eyeliner ingezet tussen de wimperharen. Het is zeer naturelle en accentueert je wimperlijn meer.
Een eyeliner of infralash kan ook op de onderste wimperrand

PMU Eyeliner, infralash of deepliner bij Touch Up PMU & Beauty Hoevenen Antwerpen
Wimperbehandeling

BROWS & LASHES

LASHLIFT

Bij een lashlift kleur en krul ik de natuurlijke wimpers. Hierdoor heb je een frisse open blik en zie je je wimpers duidelijker, zonder ze te verlengen.

KLEUREN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Hou je van een natuurlijke look, maar wil je niet direct overgaan op PMU? Dan is klassiek kleuren iets voor jouw. De kleur houdt 4/6 weken en wordt aangepast aan jouw haarkleur. Zo komen die wenkbrauwen mooier uit.

bottom of page